Při tvorbě designu, který má momentálně náš web jsme zjistili, že jsme šlápli vedle. Proto je v plánu opět design nový. Prosíme proto všechny, aby se vyjádřili k chystanému designu. Těm, co již tak provedli děkujeme za jejich názor. Vyjádřit se a vidět design můžete zde: viewthread.php?thread_id=2349
Ano, i naše stránka patří mezy ty, které mají svoji facebookovou stránku. Dozvíte se tam informace, které se na webu udály a také i něco navíc. Neváhejte a přidejte se do naší komunity. Na náš Facebook se dostaneš kliknutím zde: https://www.facebook.com/SexCrew.cz
Vitejte na Webu serveru Need For Speed ============================= [CZ/SK]NeeD FoR SpeeD [VIP ZDARMA] |0.3.7|
IP:93.91.250.147:27625 Mod:Realna Zeme 8 Verze Clientu:0.3.7 Web:needforspeed-samp.4fan.cz =============================
Nick na serveru: BornoutSWAG
Nick administratora: [NFS]Andreas
Čas,datum: Před chvilkou, to tedy znamená 3.1. v 17:40
Důvod stížnosti: Takže.. Dnes v 17:40 jsem byl vyhozen ze serveru výše uvedeným administrátorem, ale neviděl jsem důvod kicku, napsalo mi to jako pokaždé "Server closed the connection", mám to tak vždy, nevím, zda i ostatní. Zeptal jsem se proto na důvod mého potrestání a odpověď zněla v tom smyslu, že neustále pronásleduji a zabíjím hráče - sice nechápu, jak se tam takto dlouhý důvod mohl vejít, ale budiž tedy - poté, co jsem se důvod mého potrestání dozvěděl, poděkoval jsem a dodal jsem "A je to pravidlo číslo ... ?" .. a po chvilce neodpovídání jsem se znovu zeptal "Pravidlo číslo kolik, drahý pane H.L Administrátore ?".. Odpověď nepřišla žádná, opět pouze "Server closed the connection".
Touto stížností tudíž prosím o následovné:
- Vyjádření dotyčného Administrátora k mé stížnosti
- Uvedení důvodu banu a samozřejmě také dodání nějakého důkazu, který samozřejmě má, neboť bez něho banovat nelze
- V případě nedostatku důkazů, či prokázání mé nevinny, prosím o odbanování a následné potrestání výše uvedeného Administrátora
Děkuji za Váš čas, který věnujete prošetření tohoto incidentu a doufám, že se vše brzy vysvětlí.
S pozdravem,
BornoutSWAG
Chlapce ja su tu nebudem ako ty pismenkovanim predvadzat,ale nakolko ta nespecujem jeden den a ja malokomu dam ban u mna je to posledna stacia udelenia banu. A chces dovod spawnkill hracov len co sa prihlasia,specoval som ta hrac isiel v elektricke a ty si ho dobiehal na peso..uznaj si rychli bezec asi sportovec to bude tym asik dalej hraci sa stazuju ze sa na nich stale portujes. A mne prisla taka otaazka ako sa hrac moze neustale portovat na hraca ? Tak som to neriesil ale sledujem ta asi 3 dni t.j /spec ID aby si bol v obraze.Zistil som ze mas sice parkour ktory je dovoleny ale mas aj s0obeit,a keby ze si prestudujes pravidla tak by si vedel ze je to zakazane. A nemienim dalej dalej pisat co ako kedy preco atd,
P.S A rozhodnutie nechavam na majietelov,ale ako Hl.Admin doporucujem ti dat unban samozrejme ze podmienky nepouzivat s0beit.
No dovol ?! Tak mi okamžitě dodej důkaz o portování na hráče, spawnkillu, či něčem jiném. Protože takové video bych moc rád viděl ! Nebo mi snad chcete nechat BAN i bez důkazu.. ? Takhle neprávem udělený BAN.. ?
Upravil/a BornoutSWAG dne 03-01-2015 20:41
Chlapce vies co sa musi ?Musime zomriet a ostatne je nepodstatne. a video to hadam nemyslis vazne aby som kazdeho hraca natacal pri specovani ?? To bysom ine nic nerobil a behal s mobilom. A dokaz ale prosim ta staci ze ti tu pisem staci moje slovo a nemusi byt ani video.Mal si si sam natocit ked si sa ciitil ukrivdeny ale to by si sam podkopal hrob ze ? priznaj si chybu a zabudneme na tento incident som ochotny na vsetko zabudnut..
Já tu nebudu uznávat něco, co není pravda. Jako každý portál bys měl mít na zabanování nějaký důkaz a já jako hráč nemám povinnost dodávat důkaz o tom, že cheaty nemám.. to ty máš povinnost dodat důkaz, že je mám.. Tedy.. Tady ne.. Jako pardón, ale přijde mi naprosto nelogický zabanovat mě za to, co jsem vůbec neudělal a to bez jakéhokoliv důkazu.. Je sice hezký, že stačí tvoje slovo, ale je to blbost.. Jak má z tvého slova posoudit, zda máš pravdu, či nemáš ? Ty očividně s0beit poznat neumíš a kdybys měl video, mohl by to posoudit i někdo další a né jen ty se svým slovem.. Krom toho, nevím co je těžkého na tom, udělat video. Dám si spec.. hráč nic nedělá.. oukej.. jdu na jinýho.. a hele, ten jede nějak divně rychle.. zapnu natáčení.. on za chvilku začne i lítat.. Busted. Můžu ho zabanovat a v případě, že si podá žádost, mám důkaz o tom, že cheaty měl. Je to naprosto logický způsob, ani u soudu ti neuznají bez patřičných důkazů, že někdo něco udělal... Určitě zase budou nějaký kecy, že tohle není real life, že tady nejsme u soudu atd... Ale to jsme ! Ty mě žaluješ.. Já jsem obžalovaný.. Oba jsme vylíčili pohled na situaci.. Ale tobě pořád chybí ten důkaz, kterým bys prokázal moji vinu. Chybí a vždycky chybět bude, protože žádný takový se nikdy nenajde.. Jak už jsem psal, podívej se na ostatní, větší portály - ať už MC, SAMP, CS nebo bůh ví co za další hry se hraje - a uvidíš, že než se tam jakákoliv žádost bude řešit, čeká se na důkaz od banujícího administrátora.. Tam totiž jeho slovo nic neznamená, protože na cheaty je potřeba víc názorů, než jen jeden.. Zvlášť když mě banuješ vlastně ani nevím za co.. Za s0beit ? Ten má spoustu funkcí.. Lítal jsem ? Portoval jsem se ? Opravoval si ním auto ? Tunil si auto s0beitem ? Givoval si zbraně ? Doplňoval HP a armor ? Měl nesmrtelnost ? Portoval se do aut ? Nebo ty auta k sobě ? .. Vůbec nic z toho ! Tvoje slovo pro mě nic neznamená, já chci VIDĚT, že jsem něco takového použil. Chci posouzení od ostatních Administrátorů. Chci pečlivé prošetření. JÁ CHCI SPRAVEDLNOST