Při tvorbě designu, který má momentálně náš web jsme zjistili, že jsme šlápli vedle. Proto je v plánu opět design nový. Prosíme proto všechny, aby se vyjádřili k chystanému designu. Těm, co již tak provedli děkujeme za jejich názor. Vyjádřit se a vidět design můžete zde: viewthread.php?thread_id=2349
Ano, i naše stránka patří mezy ty, které mají svoji facebookovou stránku. Dozvíte se tam informace, které se na webu udály a také i něco navíc. Neváhejte a přidejte se do naší komunity. Na náš Facebook se dostaneš kliknutím zde: https://www.facebook.com/SexCrew.cz
Vitejte na Webu serveru Need For Speed ============================= [CZ/SK]NeeD FoR SpeeD [VIP ZDARMA] |0.3.7|
IP:93.91.250.147:27625 Mod:Realna Zeme 8 Verze Clientu:0.3.7 Web:needforspeed-samp.4fan.cz =============================
Nick na serveru: Dřív to byl [M]ateSs. teď to bude/je [R]outiik Proč mam zajem se stat adminem: Baví mě dělat akce, pomáhat hráčům, jsem aktivní, a už jsem tu jednou admin byl. Něco o sobě: Ahoj, moje jméno je Matěj, prvním rokem chodím na Střední Průmyslovou školu, obor IT.Rád si zasportuju, zahraju CS 1.6, metin nebo právě GTA SA:MP.Už jsem tu jednou admin byl, jenže jsem to posral, nepohodl jsem se s nějakým jiným adminem a myslím že jsem mu dal ban, no prostě udělal jsem pí****nu.A za to se chci omluvit, nemyslím si že by jste mi mohly znova věřit, ale tak zkouším to. Počet Nahranych hodin: Teď založím nový učet, ale na [M]ateSsovi jsem dřív měl cca 100? Nevím už. Jak často hraji SA:MP:Hraju každý den minimálně 2-3h, sobota, pátek, neděle i 5-10h. Věk: 15 let Admin příkazy: znam/neznam:Znám Admin zkušenosti: Adminem jak už jsem psal jsem byl tu, a na některých dalších serverech, ale už jsi nevzpomenu na jméno. Jak dlouho sem byl adminem/nebyl jsem:To si nevzpomenu, ale myslím že tu to bylo cca měsíc, pak byly další servery.Ale příkazy znám. Tvůj Skype:popstersaltoUpravil/a Routiik dne 27-09-2015 20:56